Svineknoke av frittgående dølagris
Vår svineknoke fra stor dølagris er et unikt og velsmakende alternativ for deg som søker høy kvalitet og et bærekraftig matvalg.
Dølagrisen får bevege seg fritt, noe som resulterer i muskler som har utviklet seg naturlig og gir et mørt og velsmakende kjøtt.
Svineknoke trenger lang tilberedningstid, men er absolutt verdt å vente på. Store, kjøttfulle knoker spises gjerne med kålrotstappe eller surkål og poteter. Knoker er også ypperlige til tradisjonelle retter som ertesuppe, brennsnut, betasuppe og lapskaus. I Tyskland er de kjent for å servere Eisbein eller Schweinshaxe med Sauerkraut, som er svineknoker med en tysk variant av vår surkål.
Dølagrisen har fått et liv i tråd med deres naturlige instinkter og har blitt fôret med norske råvarer. Dietten og oppdrettsformen gir kjøttet en utsøkt smak og en saftig tekstur som skiller seg fra tradisjonell industrielt oppdrettede griser.
Bedre for dyrene, bedre for miljøet, og bedre for smaken.