Familie kassen – Et bærekraftig matvalg

Opprinnelig pris var: kr 2747,00.Nåværende pris er: kr 2197,00.

20% Off

  • Bærekraftig matvalg

  • Gratis frakt over 200 kr

  • Levering i hele Kristiansand, Vennesla, Iveland og Søgne

Oppdag en verden av smak og kvalitet med vår eksklusive Familie Kasse. Denne kassen er nøye sammensatt for å tilby deg det beste innen bærekraftig kjøtt, levert rett hjem til deg helt kostnadsfritt.

Innhold:

  • 8 stk Bøffelburgere: Nyt smaken av saftige bøffelburgere som er rike på protein og jern, samtidig som de inneholder mindre kolesterol, kalorier og fett enn tradisjonelt storfekjøtt. Bøffelkjøttet gir en utsøkt smak som vil heve enhver burgeropplevelse.
  • 4 pakker Døla gris kjøttdeig: Vår Døla gris kjøttdeig gir deg en allsidig og smakfull ingrediens som kan brukes i en rekke retter. Denne kjøttdeigen har en saftig tekstur og rik smak som skiller seg markant fra tradisjonelt industrikjøtt.
  • 1 surret stek av Døla gris: En premium stek av Døla gris, surret for å bevare all saftighet og smak. Perfekt for en imponerende middag som vil glede både familie og gjester.
  • 1 ytre filet av Døla gris: Ytre fileten av Døla gris er kjent for sin møre konsistens og rike smak. Dette stykket er ideelt for grilling eller steking, og vil garantert bli en favoritt på middagsbordet.

Hvorfor velge Familie Kassen?

Bærekraftig valg: Kjøttet i vår Familie Kasse kommer fra dyr som er oppdrettet med fokus på bærekraft og dyrevelferd. Dette sikrer ikke bare en bedre smak, men også en positiv påvirkning på miljøet.

Høy kvalitet: Med mindre kolesterol, kalorier og fett, og mer protein og jern, tilbyr bøffelkjøttet et sunnere alternativ uten å gå på kompromiss med smaken.

Utsøkt smak: Både bøffelkjøttet og Døla griskjøttet er kjent for sin rike smak og saftige tekstur, som gir deg en unik kulinarisk opplevelse.

Kostnadsfri hjemlevering: Vi leverer Familie Kassen rett hjem til deg, helt kostnadsfritt, slik at du kan nyte disse delikatessene uten å måtte forlate huset.

Tilstand:

Kjøttet leveres dypfryst, slik at du kan være sikker på at det holder seg ferskt og velsmakende til du er klar til å tilberede det.

Bestill nå og opplev forskjellen med vår Familie Kasse – den perfekte blandingen av smak, kvalitet og bærekraft!