Helgepakka | Fast levering

Fra: kr 303,00 hver 2 uker

Klar
  • Bestillingsfrist: tirsdag klokken 19.00

  • Gratis frakt over 200 kr

  • Hjemlevering hver torsdag

Friske egg åpner for utallige muligheter på kjøkkenet, fra omeletter til bakst. Vårt Lanbrød Surdeig og  Nistebrød med surdeigsbrød  er begge bakt med omsorg, og tilbyr en herlig rustikk smak som garantert vil fylle hjemmet ditt med duften av nystekt brød. Gårdsbolle og Kardemomme bolle gir en søt avrunding, perfekt for å tilfredsstille søtsuget.

Dette tilbudet gir deg en sjanse til å utforske og nyte kvalitetsprodukter uten å tømme lommeboken. Enten du planlegger en rolig helgebrunsj med familien, eller bare ønsker å ha noe ekstra godt i skapet, vil dette tilbudet garantert tilfredsstille.

1x brett egg – 30 stk, 1x Lanbrød Surdeig, 1x Bygg og Havregryn Surdeigsbrød, 1x Gårdsbolle, 1x Kardemomme bolle

Egg fra frittgående høner
Brune egg fra frittgående Isa brun hønene, vi leverer ferske egg hver uke. Vi tenker at høner som lever godt gir bedre egg i smak og samvittighet.

Gårdsbollen
Gårdsbollen har fått navnet for sin hjemmelagde gule krem laget med eggene fra gården, vi bruker vaniljestang ekte smør, økologisk sukker og melk.

Innhold: Sukker, smør, hvetemel, gjær, melk, egg og vaniljestang.

Landbrød Surdeig

Lyst surdeigbrød som krever litt ekstra innsats, men smaken gjør det vel verdt det. Brødet har en sprø skorpe og en en av de mest estetiske produktene vi har. Vil du imponere gjestene dine med et flott surdeigsbrød er dette gararantert en vinner.

Innhold: salt, surdeig, vann og økologisk hvetemel.

Bygg og Havegryn Surdeig

Grovt surdeigsbrød, avlangt brød som passer perfekt i nistepakka. Holder seg saftig i flere dager. Kombinasjonen bygg og havregryn gir et saftig og næringsrikt surdeigsbrød.

Innhold: salt, surdeig, vann, økologisk mel,sesam frø, økologisk sammalt spelt, bygg og havregryn

Kardemommebollen med mandler

Kardemommeboller er en deilig, duftende og saftig godbit som er perfekt for å nyte til enhver tid på dagen. Med sin unike smak og aroma, har kardemommeboller blitt en favoritt blant mange bakeelskere.

Våre kardemommeboller er laget av de fineste ingrediensene og med stor omsorg for kvalitet og smak. Vi benytter oss av ferske og økologiske råvarer for å sikre den beste smaken og kvaliteten.

Kardemommebolle

Du liker kanskje også

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Helgepakka | Fast levering”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *