Ytrefilet av frittgående Dølagris
Vår ytrefilet fra stor frittgående Dølagris er et unikt og velsmakende alternativ for deg som søker høy kvalitet og et bærekraftig matvalg.
Dølagrisene får bevege seg fritt, noe som resulterer i muskler som har utviklet seg naturlig og gir et mørt og velsmakende kjøtt.
Her er noen oppskrifter som passer godt til ytrefilet av svin:
Ytrefilet med grønnpepper- og sopprisotto: Lag en deilig risotto med grønnpepper og sopp, og server den sammen med stekte ytrefileter.
Ytrefilet med grillet asparges og urtedipping: Grill asparges og server dem sammen med stekte ytrefileter og en urtedipping laget av kremost og urter.
Ytrefilet med rosenkål og poteter: Server stekte ytrefileter sammen med rosenkål og poteter, og dryss over litt revet ost før servering.
Dølagrisen har fått et liv i tråd med deres naturlige instinkter og har blitt fôret med norske råvarer. Dietten og oppdrettsformen gir kjøttet en utsøkt smak og en saftig tekstur som skiller seg fra tradisjonelle industrielt oppdrettede griser.
Bedre for dyrene, bedre for miljøet, og bedre for smaken.