Hverdags pakka – gjør hver dag spesiell

kr 299,00

  • 2 bøffelburgere med 2 hjemmelagde brød

  • 1 den populære gårdsbollen

  • 1 den populære gårdsbollen

Hverdags pakka – gjør hver dag spesiell

Gjør hver dag til en spesiell anledning med vår hverdags pakka. Dette er den perfekte pakken for å bringe glede og smak til dine måltider. Enten du lager en rask middag eller en hyggelig lunsj, har vi alt du trenger for å skape uforglemmelige øyeblikk.

Innhold:

  • 2 bøffelburgere med 2 hjemmelagde brød: Opplev smaken av saftige bøffelburgere, kjent for sin rike smak og høye næringsverdi. Kombinert med våre ferske, hjemmelagde brød, er dette en burgeropplevelse som vil imponere.
  • 1 musli brød (grovbrød): Vårt musli brød er et grovbrød fullt av sunne korn og frø. Perfekt til frokost eller som en mettende matbit, gir dette brødet en deilig og næringsrik start på dagen.
  • 1 den populære gårdsbollen: Nyt vår signatur gårdsbolle, en favoritt blant våre kunder. Denne bollen er laget med de beste ingrediensene og er perfekt som en rask og velsmakende snack eller en del av et måltid.

Hvorfor velge hverdags pakka?

Gled andre: Den største gleden man kan ha er å gjøre andre glad. Med hverdags pakka kan du enkelt dele god mat og gode opplevelser med de du er glad i.

Høy kvalitet: Alle produktene i denne pakken er laget med nøye utvalgte ingredienser for å sikre den beste smaken og næringsverdien.

Allsidig bruk: Med både bøffelburgere, hjemmelagde brød, musli brød og gårdsbollen, har du et utvalg av produkter som kan brukes til ulike måltider og anledninger.

Ferske og hjemmelagde: Alle våre produkter er laget med kjærlighet og omtanke, noe som gir en hjemmelaget følelse og smak som du og din familie vil sette pris på.

Tilstand:

Alle produktene leveres ferske, klare til å nytes når som helst.

Bestill din hverdags pakka i dag og gjør hver dag til en spesiell dag med deilig mat som bringer glede til deg og dine kjære!

Du liker kanskje også